tisdag 20 oktober 2009

Spontana kommentarer efter 1-1 mot AZ

Kristus vilket jävla sömnpiller. Förutom vårt mål, som skapas av ett jävla nybörjarmisstag av en back, så verkade inte som vi ville göra fler mål. Arshavin spelade som Diaby genom att hålla i bollen i alla kontringslägen. Diaby sprang i ett vacuum och gjorde nästan ett självmål igen och struntade helt i att ta närkampen vid baklängesmålet

AZ får spela ut Arsenal, om än bara på mitten, och det kändes inte ens som vi ville ha bollen. Målet får som sagt Diaby ta på sig men det var bud på fler lite tidigare i matchen när vi bara struntade i markeringar och levde på turen. Samma sak på offensiva situationer, ingen tog löpningar mot målet så AZs målis med det ganska fantastiska håret fick plocka ner allting.

Med tanke på läget i gruppen och de kommande matcherna, med 2 hemmamatcher och 1 borta så känns det inte som någon katastrof att kryssa. Men som vanligt tappar vi i sista minuten och det gör bearbetningstiden mycket kortare. Jag HATAR att tappa i sista minuten. Ligger man under med 4a efter tio minuter kan man börja processa direkt, man kan nollställa i huvet och ta med sig eventuella reduceringar i jakten på att glömma skiten. Ibland när sånt händer minns jag bara de resterande 80 minuterna och måste påminnas av pure facts för att inte tro att vi vann matchen... Jepp, jag är sabbad.

Nu är man lämnad med den här skiten till på fucking söndag. Det borde fan finnas seriös hjälp när sån här skit inträffar. Jackpotten hade dock varit att loosa innan ett landskampsuppehåll, jag slår fan vad om att det är då alla "Västberga-rån" planeras. Fuck vi loosade och nu ska vi sitta och titta i två veckor på massa jävla betydelselös SKIT? NÄE då riskerar jag hellre 10 år i fängelse och 30 mille när jag kommer ut istället.

Ok, vettiga spontana kommentarer var det. Om detta hade hänt i PL (vilket det gjorde FÖR många gånger förra säsongen) så hade det varit tusen ggr värre. Trots allt kommer vi gå vidare och vi förlorade ju inte (vilket vi fan hade kunnat göra om vi spelat på bortaplan i PL med den här energin). Så en fet jävla bounce back på söndag mot West Ham hade inte varit fel...

Tillbaka till terapin. Imorgon blir det lite smartare kommentarer samt plus och minus till de som förtjänar. Over and out!

2 kommentarer:

Anonym sa...

kan ju inget annat än hålla med.. den där sög.. nu hoppas jag att wenger verligen går igenom försvarspelet! vi har slarvat mycket i defensiven på sistonde och aldrig blivit straffad av de.. nu blev vi de och som du säger är de "skönare" att de kom nu än mot west ham!

känns som de står en viktigt 3 poängare framför oss nu!

Mike sa...

ja. vi har spelat darrigt i defensiven några matcher nu men vi har kommit undan eftersom vi gjort 9 framåt de senaste 2 matcherna. nu har vi 4 träningsdagar framför oss (den förmodade extraträningen imorron inräknad) och det är defensiven som ska slipas!!!