onsdag 21 oktober 2009

And on we go

Jepp, för alla som missade matchen igår och kanske känner för en liten humörsänkare gör rätt i att kolla in den!

Det är inte svårt att ge denna matchen säsongens bottennapp. Visst vi förlorade inte som mot United eller City men inställningen var under all kritik. Efter tufft matchande senaste tiden med landskamper och mycket spel för många så kanske man behöver en sån här match. När man vinner såna här matcher brukar man definiera ett topplag därför kändes det så jävla onödigt att släppa in det där målet. Hade vi vunnit hade vi varit ett topplag som kommer undan med vinster trots dåligt spel, nu känns det inte som att vi är där så vi har en del att tänka igenom.

Oinspirerat hela matchen och ointresserat över lag. Tappade poäng men inte oersättliga. Vi tar oss igenom gruppspelet ändå och hade detta varit i ligaspelet hade jag varit redo för dårhuset på riktigt. Nu går jag bara runt och stör mig så det får väl funka.

Vi gör ett mål på ett av deras misstag. De gör ett mål på ett av våra misstag. van Persie missar ett givet mål och vi får ingen straff när Vela fälls, medan de missar en frispark med en decimeter och Diaby är nära att göra ett självmål igen så det oavgjorda resultatet får vara rättvist.

Clichy hittade något positivt med matchen. Jag har inte läst igenom artikeln och kommer inte göra det heller för jag spyr fanimig på sån skit. Vad kan ha varit positivt med gårdagen?

Andra gladare nyheter på gång. Nasri och Fabiansky spelade reservlagsmatch igår, 2-2 mot Wolves, där Nasri stod för en assist. Skönt som fan, nu kan han få 20 minuter mot West Ham och sedan ska han palla det minst en timme. Pang, en grym spelare är på g tillbaka! Gjutet!

Tydligen vill Wenger köpa fler Ajax spelare, van der Wiel närmare bestämt. Högerback. 21 år. Vi har redan Bac Sagna och Eboue så för mig är det MTV Next på det här.

Det finns givetvis massa fler kommentarer om matchen mot AZ men det är mest ordbajs. Så som avslutning kan vi väl ta och skratta gott åt Viasats gullegrisar Barcelona som förlorade hemma mot Rubin och deras gamla gullegrisar Liverpool som förlorade hemma mot Lyon. Hilarious!

Inga kommentarer: