onsdag 9 september 2009

Fabregas "vägrar" och tristessen går mot sitt slut

Fabregas har givit en intervju till Goal eller Marca som leder till en massa skräp som vanligt. Tydligen vägrar han dementera flyttrykten, hur man får det ur artiklarna och om det finns någon sanning i det här överhuvudtaget går att spekulera i. Han har dementerat och dementerat i flera år nu och denna gång har han enligt Goals artikel sagt at than inte vet om det blir Arsenal nästa säsong. Jag tror inte en sekund på det här det ska jag ärligt säga.

Det här har jag lyckats översätta (tack google):

"Jag vet inte om jag kommer att lämna Premier League nästa år. Jag är lycklig där och det är ett viktigt år för klubb. Jag har inte talat med någon om något måste hända kommer att hända, men för närvarande finns det ingenting. "

Så läs in vad ni vill. Det finns alltså inga flyttrykten att dementera. Hur kan man då få det till att han vägrar att dementera något som inte går att dementera eftersom det inte finns?? Fan jag vänder ut och in på mig själv här. I vilket fall som helst så har han inte hunnit göra som han brukar så fort någon hittar på något som inte finns att hitta på från första början... Vad var det?

Han spelar mot Estland och har därför inte kunnat göra sin sedvanliga dementering på Arsenal.com.

Men snart är landskamperna slut och vi kan återgå till allt som inte har med spanska medier att göra och lite mer med riktig fotboll.

Imorgon blir det en liten skadesummering eftersom vi säkerligen kan räkna in ett gäng nya skadade spelare. Guld!

2 kommentarer:

Riz sa...

Hej
OM det där citatet stämmer så kan man säga att han inte dementerat för om han hade velat dementera,hade han inte sagt"jag vet inte om jag skall lämna PL".
Hursomhelst jag är nästan säker på att han kommer att lämna arsenal inom 2 år för ryktena brukar besannas till slut.
Jag vet inte varför Wenger tillåter att barca pratar så öppet om fabregas.
Jag är så trött på att arsenal har blivit en klubb som uppfostrar spelare åt andra stora lag(a selling club som övriga små klubbar i england).

Mike sa...

wenger har kommenterat det tidigare. han har sagt något i stil med: "vad kan man göra? en president kan lova vad han vill även fast han destabiliserar klubbarnas positioner gentemot spelaren. om det skadar fotbollen? -ja det tror jag".. här är en länk http://www.topnews.in/transfer-claims-spanish-clubs-are-damaging-football-wenger-2205032 till en kommentar av den ursprungliga intervjun som jag inte hittar länken till just nu.

sen vill ingen vara selling club, och jag tycker att vi är på väg att ta steget därifrån efter att ha varit där några år. vi har skickat iväg ett stort gäng spelare som återfinns i övriga pl-lag men det finns rätt många spelare som (om de stannar) kan bygga upp stommen i arsenal igen. som tex. van persie, cesc (förhoppningsvis), song, clichy, rosicky, sagna, almunia, denilson. och kanske vermaelen och arshavin för den delen. man får komma ihåg att det är lätt att spelare sticker från klubben om man köper in för många stora namn. se på chelseas akademi tex. de har ignen spelare därifrån så när roman försvinner så är det kört.