söndag 6 september 2009

Rooney goes down

Vajne gjorde det igen... Eller ja, han skaffade sitt lag en straff där de inte skulle haft en straff. Som tur var hade JT pratat ut ordentligt med pressen dagen innan om att "engelska killar gör inte sånt [diving]", "vi är kanske för ärliga". Så vi passar på att tacka Rooney som gjorde att Terry såg ut som en ännu större idiot än vad han är. Tack. Just det jag glömde att filmande inte gälls när det är en engelsk kille som gör det. My bad.

Nicklas Bendnter gjorde ett snyggt mål
igår och, Riz, påpekade kunde Nicklas kanske suttit i en annan klubb just nu men som tur var valde han att fortsätta i Arsenal. Zlatan gjorde mål igår för de det har undgått och jag tänker ofta på den där Arsenaltröjan som enligt sägnen hänger i Ibrahimovics garderob. Så går det när man vill att unga okända svenskar ska provträna innan det skrivs något kontrakt.

Annars är det väl bara Djourous knäskada som finns kvar att rapportera om, tydligen kommer han behöva en operation och blir borta 6 månader. Det känns för jävligt i ärlighetens namn eftersom jag och andra trodde killen skulle slå igenom stort i år. Så blir det inte utan nu ser vi framemot att stoppa in Silvestre eller Senderos i mittförsvaret. Kanske flyttas Song ner. Näe fyfan, vi får hoppas att Vermaelen och Gallas håller sig friska som nötkärnor.

Inga kommentarer: