fredag 18 september 2009

Eboue

Liege matchen... vad ska man säga. Jag hittade en fungerande stream fyra minuter in i matchen och fick se Jovanovic sparka in 2-0 på straff. Resten var plåga på lagom nivå. Man visste någonstns att Arsenal skulle göra ett par tre mål.

Och visst, 2 fula och ett ok blev resultatet. Diaby hade en pissmatch men lyckas med en assist som är guld värd! Det är svårt att bedömma killen men jag pallar ärligt talat inte med honom. Allt går långsamt och blir omständigt när det handlar om Abo. Så nej tack, spela Ramsey mot Wigan för helvete.

Songs hands innan 2-2 var snygg och jämnade ut felaktiga domslut. Eduardo gör ett typiskt mål... Bara står där och får bollen på sig.

Dagens korta inlägg tillägnas Eboue som dissar Adebayor. Guld värt med tanke på hur mycket skit Eboue får och har fått under sina dagar som mittfältare i Arsenal (som back älskade man honom).

Dyker det upp något radikalt under dagen kommer en uppdatering annars laddar vi inför Wigan imorgon!

2 kommentarer:

Riz sa...

Jag tycker att det är konstigt att alla inser(utom Wenger)att Eboues bäste position är höback.Han är kass som mittfältare och kan inte avsluta.Han borde ge någon annan chansen på mittfältet och alternera mellan eboue och sagna på höb.pos.
Han får så många chanser och skjuter mot folket på läktaren,man blir så irriterad på honom..men som sagt det är inte hans fel utan Wengers.
Hur gammal är du mike?

Mike sa...

eboue är ett svårlöst problem. det finns väldigt mycket hos honom när han står upp och lägger sin energi på fotboll och inte annat runt omkring. ska utveckla lite tankar i ett bloginlägg.

24 är jag.