torsdag 12 november 2009

Vara eller icke vara

Visst är det underbart... landskamper, mmmmmmm, Marabou, mmmm.

Förutom den sedvanliga tristessen så har ekorrhjulet börjat snurra av sig självt. Det vill säga att "de" har lyckats. För varje gång spelarna lämnar för respektive landslag då kan man vara helt säker på att Fabregas kommer att få en fråga på en presskonferens som handlar om när, ja NÄR, han ska spela i ett spanskt lag. Han kommer svara att han är kapten och spelar för Arsenal osv. och när journalisterna till slut tröttnat märker de hur enkelt det är att hitta på något själva. Så de skriver en artikel om Cescs DNA, ämnesomsättning, knähund, binnikemask eller whatever som uppenbarligen är från Barcelona.

Detta är ett faktum och även om det inte hänt än så är det en tidsfråga.

En fråga är vad det har för effekt, de här idiotiska påhitten. Och det kan man se nu. Att de har lyckats, för när tystnaden från en samlad presskår är total då börjar fansen som vant sig vid hittepået diskutera Fabregas vara eller icke vara. Och då sätts hjulen i rullning av sig själv. Ingen behöver hitta på historier om historierna redan finns grundade hos vissa supportrar som är övertygade om att det finns sanning i dem. Sen diskuteras detta fram och tillbaka.

Ska han dra? Stannar han? Han stannar väl?! Eller? Vi behöver pengarna! Vi behöver INTE pengarna! Vi har lån på arenan så vi behöver pengarna, dessutom har vi Highbury square, vi behöver pengarna! Vi går plus varje år, vad ska vi med pengar till? INGEN kan säga nej till summan vi blir erbjuden för Cesc! Vi kan visst säga nej, säljer vi någon säljer vi nån annan! Cesc stannar! Han sa det ju på hemsidan.. Men tusen olika andra hemsidor säger ju att han redan har skrivit på för Barca... nej för Real... nej för han har Barca DNA... ja men de har inga pengar, det har Real. Näe för de handlade för 3 år framöver. Ja men han vill ju gå till sin favoritklubb. Hur vet du det?

BLABLABLABLABLA

Snälla fucking någon, ska vi fråga någon som kanske vet mest? Ska vi fråga Cesc? Ja det gör vi! OJ, det behövs inte ens, han har gått ut på http://www.Arsenal.com och sagt att han spelar i vår klubb och att vad som än har sagts i vilken tidning eller av vilken president så är det inte sant.

Det är upp till var och en att förutspå framtiden för en massa saker, men snälla, att försöka övertyga andra om att ni har rätt är helt fantastiskt dumt, för ni vet lika lite om det som att jag vet att han stannar. Förutom att han säger att han är en Arsenalspelare vilket borde antyda spel i just Arsenal.

Jag har traslatt mig igenom det här inlägget så gott jag kan men en liten huvudvärk som växt till sig allteftersom gör att jag inte kollar igenom det.

Fred på jorden och Cesc Fabregas vare med dig!

Inga kommentarer: