tisdag 24 november 2009

Standard ikväll

Belgiskt motstånd ikväll och en seger räknar jag hårt med. Wenger kommer antagligen rotera runt en del i laget och vila spelare som gjort sig förtjänta av det. Inte så många med tanke på hur det såg ut i helgen, men det är kanske just vila de behöver.

Eboue borde vara given, medan de övriga tre backplatserna ligger vidöppna. Gallas har spelat mycket de senaste veckorna och hade nog mått bra av lite vila. Dessutom behöver Senderos speltid och vi kan tjäna mycket på att Vermealen och han spelar ihop sig som en förebyggande åtgärd för framtida skador eller avstängningar. Gibbs eller Traore på vänsterbacken. Gibbs kan behöva vila mer för att klara Chelsea till helgen men skulle även behöva en match i benen innan det verkliga provet. Det känner nog Wenger bäst av som ser dem på träning varje dag.

Mittfältet kan Song byttas ut istället för Denilson medan Cesc och Ramsey fortsätter. Framåt är det öppet efter att Arsene Wenger öst beröm över både Vela och Walcott på vår hemsida. Så kanske dessa unga herrar tillsammans med Eduardo som behöver växa i kostymen som center.

Standard Liege ska spelas ut efter noter med vilket lag vi än ställer på bena på Emirates och att pumpa in lite självförtroende i truppen är ingen dum idé inför säsongens jävligaste match hittills.

I övriga nyheter så sköter Cesc sig fint på presskonferenser vilket är trevligt och utstrålar en säkerhet och mognad som C.Ronaldo antagligen kommer besitta om sådär en 50 år eller något. Adebayor har också lite att lära.

Dagens bild hittar ni HÄR. Studs-up är sidan och är ofta mer än rolig, klicka igenom ett par månader och enjoy. CL ikväll. Go Gunners.

Inga kommentarer: