måndag 23 november 2009

Liege imorgon och helgen ska förträngas

Oviljan att försöka spela fotboll i helgen gjorde att vi tappade ytterliggare viktiga poäng. Sunderland var bättre än vad vi trodde men i ärlighetens namn så utmanade vi inte dem vidare hårt.

Det tjafsas in och ut om hur vi lär oss saker varje gång vi förlorar poäng. Det kan vara dags att skita i bortförklaringar och gå med på att vi inte är tillräckligt bra än. Vi har inte järnviljan att vinna jobbiga bortamatcher och vi har tappat tålamodet helt.

Just tålamodet i bearbetningen är något vi saknar helt till och från. När West Ham kvitterade till 2-2 kunde vi inte skapa ett tillräckligt tryck eftersom vi inte hade tålamodet. Samma sak i lördags. Vi börjar slänga iväg bollar hela tiden, långa bollar framåt har inte varit vår melodi de senaste deceniet och så varför börja nu? Spela runt istället. Tålamod så kommer chanserna

Jag orkar inte precisera vilka som var dåliga eller sämst men vi hade väl tre-fyra spelare som kommer undan med godkänt resten, neeeee.

Så imorgon är det dags för hemmamatch och vinner vi inte den kommer jag förlora allt jävla hopp om någonting denna säsongen. Jag kanske borde sänka mina förväntningar och tänka som ett Everton-fan och älta all skit man varit med om istället för att se framåt mot titlar. Vi är kanske inte bättre.

Nu ska det rastas ett gäng spelare i Champions League och vila upp de ordinarie till helgens jättematch mot Chelsea. Där avgörs vårt öde för säsongen. Vinst och vi är med, förlust eller kryss lämnar oss väldigt små chanser att komma ifatt och gå om. Så imorgon njuter vi av avancemang och skaffar oss självförtroende och sedan är det laddning inför helgen! Full jävla fokus.

Inga kommentarer: