lördag 13 december 2008

Middlesbrough

Att åka till Middlesbrough är inte den trevligaste upplevelse för en Gooner. Vi har alltid svårt för Boro och eftersom vårt spel haltat fruktansvärt denna säsongen så borde vi vara oroliga. Eller kanske inte... kan det vara så att just på grund av vårt dåliga spel så kommer vi vinna mot Boro. En period av bra spel i matcherna innan matcher mot Boro brukar krönas med ett nederlag och ett enormt kliv bakåt i allt vad kreativitet heter. Kanske borde man sitta på lite optimism och tro att poletten ska ramla ner för en del spelare idag. Vem hade inte sett kapten Cesc göra mål på ett långskott utifrån, vem hade inte sett Eboue gå av en match utan att få burop, vem hade inte sett att Adebayor inte springer offside mer än 100 ggr och vem hade inte sett random spelare i defensivt straffområde rensa bort en inkommande höjdboll utan problem?

I Boro spelar en bror Hoyte som tyvärr verkar vara skadad men kanske kommer till match. Dessutom finns en härlig man tillika kapten som heter Pogatetz, Emanuel i förnamn och smeknamn Mad Dog. Alltid lika roligt att åka och möta någon som kallas Mad Dog! Så vad har den gode Emanuel gjort för att förtjäna det här namnet då? Låt oss börja med en sejour i Ryssland där Mad Dog tacklade Yaroslav kra..nånting.., så att han bröt benenet på två ställen. Måste ha varit en jävla känsla att glida in i någon så hårt att ett ben bryts på ståv ställen, där har Martin Taylor något att sträva efter. Mad Dog fick 24 veckors avstängning medan "Tiny" Taylor kom undan med 3 matcher ca 2 veckor alltså. Skillnaden på Taylors straff var antagligen att han faktiskt är en snäll kille som inte skulle göra en fluga förnär. Åter till Pogatetz och istället för att beskriva något som kan ses, varför inte bara länka?

Nu är det frukost och laddning!! Alltid lika roligt att höra Lasse Grankvist säga Middlesbrough eller varför inte kommentatorn som försöker efterlikna Lasse. Nåväl, dem var väl etta och tvåa i kön när det delades ut rullande Rrrrr. Tur att man är skåning där r låter som en harkling ärch. Detta om r.

1 kommentar:

Anonym sa...

Där satt krysset i allafall, Middlesbrough spelade fan bra. Fast ändå lite trist att Bendtner inte satte den i slutet.

/mwe