onsdag 20 januari 2010

TOP OF THE LEAGUE

Say we are top of the league say we are top of the league! Hur illa jag än tycker om Bolton så har det börjat bli en angenäm bekantskap. Vi vet att vi skadar minst 3 spelare i samband med matcherna men vi har 6 poäng i kassaskåpet vilket har börjat kännas ok med tanke på att vi blir av med spelare till höger och vänster.

Till matchen: Bolton leder med 2-0 och vi vänder på det. Än en gång. 2 bjudningar från Diaby/Clichy och Denilson gav Wanderers ledningen och det kändes väl inte kaka direkt. Men Bolton och 2-0 verkar vara något slags nemesis för deras del. Vi vänder och gör det på ett sånt där härligt grisigt sätt som Bolton förtjänar. Två relativa målvaktstabbar av Jääskelainen tillsammans med en oåtgärdad köttstämpling från Gallas fixade kvitteringarna. Rosicky och Cesc. Guld!

Aldrig kul att se en spelare bli skadad men någonstans har jag blivit härdad mot just Bolton som varje år försöker ha ihjäl våra och nu slog det tillbaka. Så är det. Fel Davies också för den delen.

Men vi gör ytterliggare mål. Vermaelen, vilken klippa och med tanke på hur han inledde säsongen så var det på tiden med ett mål. Dibay gjorde upp med sig själv för rensningen på 0-1 målet genom att vinna nickduellen som Vermaelen pangade in. 4-2. Arshavin tråcklar sig igenom och pangar in målet. Underbart.

Det kunde blivit mer men det stannade vid en ligaledning som vi alla har längtat efter så jävla jävla jävla mycket. Det kvittar vilka jävla mål vi ger bort sålänge vi vinner matcherna och för mig är vissa spelares insatser helt glömda. En liten pekpinne till Denilson, en glidtackling i det läget är som att tungkyssa sin kusin: Inte OK. Nu är det dags att luta sig tillbaka och vila till helgen.

Sol verkar nämligen vara på g för en come back mot Stoke.

Till sist har Martin Olsson gjort ett ap-snyggt mål mot Villa. Beautiful!

Inga kommentarer: