söndag 24 januari 2010

Arsenal förlorar på det nya spaet Brittania

Stoke på Brittania är en jävligt tuff match och när vi slänger in en halv reserv uppsättning blandat två ordinarie spelare plus veteraner längst bak så känns inte FA-cupen som prio 1. Vilket är jävligt synd. När Pool och United redan åkt ut så ökade våra chanser att vinna hela skiten med en väldig massa procent och egentligen är det bara Chelsea som skulle ge oss en match i racet. Men då går det inte att spela så som vi gjorde på mot Stoke.

Det var egentligen en lång pina med ytterst små glädjeblinkningar och innan man visste ordet av hade Fuller gjort 1-0 och långa inkast presenterat sig. 1-1 lite turligt av Denilson som trots målet blir utskälld för varje steg han tar. Det är lite sorgligt hur vissa personer runt Arsenal kan tycka så jävla illa om våra spelare och man önskar att dessa bara kunde hålla käften och leta efter en ny hobby men visst, frustration tar sig ut på väldigt många konstiga sätt.

2-1 gjorde Fuller och avslutningsvis gjorde Whitehead 3-1 och vårt utträde ur cupen var klart. Lagets insats var dålig på många sätt men jag varken orkar eller kan motivera mig till att bryta ner det hela för det känns inte relevant. Det finns ingen nästa match när man åker ur en turnering och därför bör man lämna ämnet snabbt och rikta in sig på nästa tuffa fight i Birmingham mot Aston Villa på onsdag.

Till slut vill jag ändå vara lite bitter och högljutt undra vad fan som håller på att hända på Brittania. För när bollkallarna springer runt med handdukar åt Rory Delap för att han ska kasta inkast då har materialsporten fotboll fått sin dödsstöt.

Jag har inget emot att han torkar av bollen med sin tröja men när vi börjar att ta in grejer från sidan så har droppen nått bägarens kant. Ska varje spelare som har en specialitet ha sin egen utrustning för att kunna göra allting så bra som möjligt för sig? Ska vi ha en personlig grästrimmer i miniformat till frisparkspecialister när de tycker att det är för mycket gräs där de lagt upp bollen och borde inte dessa spelare ha personliga skoputsare som finns i närheten vid en hörna? Ska nickspecialister talka in huvudet med krita inför hörnor så att nicken blir så precis som möjligt?

Jag tycker att Brittania är en arena som är alldeles för traditionsrik, med en stämning varje lag ska drömma om att ha, för att man ska förvandla den till ett jävla spa med bollkallar som står redo med handdukar för att en gammal spjutkastare ska kunna hålla i bollen ordentligt?

Inga kommentarer: