lördag 17 januari 2009

Hull away

Förra årets tråkigaste match kan ha varit mot Hull hemma. Den får visserligen stark konkurrens av förlusten mot Stoke. Det var så jävla tråkigt att se Arsenal trilla boll i slowmo och när Cesc tryckte in 1-0 så trodde iaf. jag att vi skulle vinna. Men Geovanni får på årets mål och så var den dagen förstörd. Vad sedan Gallas sysslar med på 2-1 målet kan man fråga sig, han tänkte väl på ett kommande biografisläpp. Han var inte hemma helt enkelt.

Nu ser läget lite annorlunda ut. Arsenal har grisat till sig 6 poäng på de senaste två matcherna och spelet stämmer inte ordentligt. Jag vill inte se Nasri ute på en kant när matchen börjar, han tillhör innermittfältet, PUNKT. Nasri har varit den enda glädjen med några eleganta framspelningar som kom så fort han fick gå in i mitten. dessutom har han ett annat driv än vad Diaby har och känns om ett säkrare kort.

Jag orkar inte tänka så mycket på vad Hull ska ställa upp mot oss med. Jag räknar kallt med 3 poäng och inget annat. Det finns inte att tappa fler poäng. Inga undanflykter, nu är det, precis som mot Pompey och Bolton, blåstället på och kriga till sig ytterliggare möjligheter att klättra i tabellen.

En snabbkommentar till silly season: någon som orkar? Fan silly season är till för folk som inte får ordentligt med luft. Hostar fram alla möjliga spelare och kopplar ihop hit och dit...

Orka..

Go Gunners!

Inga kommentarer: