lördag 10 januari 2009

Bolton

Årets första Premier League match för Arsenal idag. Favoritlaget Bolton kommer på besök och borde inte ställa till med alltför stora problem. Hemma brukar vi inte ha samma besvär som på bortaplan och även detta lilla spöke håller på att suddas ut efter några vinster. Bäst minns man väl förra säsongen när vi ligger under med 2-0 och geniet Abo Diaby lägger två raka ben mot någon Boltonspelare och åker på ett solklart rött kort. Efter det vänder vi matchen och vinner med 3-2 sanslöst skönt. För övrigt känner jag inte till många genier med Abo i förnamn, trots att det är populärt med A som begynnelsebokstav hos dessa. Antagligen för att det ligger nära till hands.

Bolton besöker som sagt och i veckan har Arseblogger kommenterat det som behövts och därför tänkte jag inte gå längre in vad som försigår i klubben. Fast man bör väl nämna Elmander också. Han springer mycket och missar mycket. Iaf. mot Porugal i landskamper. Kolo Toure är tillbaka i laget eftersom resten av mittbackarna är skadade, han är också dagens kapten, något som låter lite som dagens lunch, ett dagligt utbytbart alternativt som egentligen är till för att vädra ur Vieras svett som sitter kvar.

Annars är det heta i England allt bråk som Benitez och SöörFörgie ställer till med. I princip är det så att Fergie börjar med att säga att Pool är nervösa och inte kommer vinna ligan. Då blir den annars så glada Benitez gnällig och börjar gnälla på sir Alexs gnäll. Här sätter alla Poolfans i halsen eftersom de inte längre kan gå runt och gnälla på andra managers gnällighet och helt plötsligt får de försvara sig istället. Jobbigt värre. Sir Alex har inte behagat svara lille Benitez utan hasplar ur sig att United alltid kommer vara bättre än Scolaris Chelsea. Nästa geni till rakning alltså, oj en till med A. Hur man kan säga något sånt är för mig ofattbart, det är inte så att han säger "vi kommer alltid vara bättre än Stoke" eller Derby, han hugger Chelsea. Han anger några snygga skäl också. Orkar inte ens kommentera mera. Nu blir det laddning till matchstart!!!

Come on the Arsenal

1 kommentar:

Anonym sa...

Han heter faktiskt "Abou" inte Abo :)