lördag 11 april 2009

JJB

Då åker vi till Wigan och traktorpulling! Underbara rugbyarenan JJB stadium gjorde att vi missade 3 pinnar där förra säsongen och har man inte sett en åker på länge så finns detta att beskåda!

Canal+ gör oss alla tjänsten att eftersända matchen sent ikväll. Vi skickar ett tackbrev med en brevbomb till redaktionen.

Tveksamheter finns i Arsenals baklinje med Gallas borta för resten av säsongen och Clichy ute ur bilden med en ryggskada några veckor. Ersätter gör Djourou och Gibbs. Mittbacksplatsen behöver man inte orda om men att Gibbs plockar vänsterbacken istället för Silvestre känns lite mer tveksamt. Dock känns det härligt att se Gibbs som gjort en bra säsong som ersättare i alaget och även i CarlingCuplaget. Jag har nån gång sågat Gibbs och inte sett killens potential. Detta vill jag ta tillbaka eftersom jag tycker han har gjort det jävligt bra de gånger han fått visa upp sig. Till skillnad från Clichy så kan han slå inlägg medan fransmannens defensiv är betydligt bättre än vad Gibbs kan prestera. Man tycker att Wigan inte ska kunna pressa Arsenal till poängtapp men man vet aldrig. Wigan har gjort en bra säsong hittills trots en del turbulens med deras egyptiska älsklingar som inte alls kommer överens.

van Persie är tillbaka och så även Eduardo och därför känns offensiven bättre än på länge, med Adebayor i form och Cesc på mitten. Man undrar lite om inte någon av dessa herrar borde vilas till Champions League kvarten i veckan men på den här nivån ska man klara att spela matcher var tredje dag. Annars börjar man hålla på att gnälla som bl.a. Sir Alex, valfritt Serie A-lag med europaspelsplaner och alla allsvenska lag som helt plötsligt plussade 4 extra matcher varje säsong. Stackare allihopa!

Näe, det är vinst som gäller och gapet till Villa ska växa än en gång! Kan Bolton, Sunderland eller Blackburn ta poäng av sina motståndare knappar vi in där också. Pool måste komma tillbaka från sin CLmatch men gör man det? Chelsea vann jävligt enkelt och då är det lätt att slappna av när man möter Bolton som har bra form just nu. Sunderland ska försöka utnyttja Uniteds dåliga form och det är väl inte heeeelt omöjligt...

Men fokusering ligger på Wigan! Come on Arsenal!

Inga kommentarer: