fredag 3 april 2009

City hemma

Då är det dags att kicka igång Premier League igen efter landslagspel. Manchester City väntar hemma på Emirates och vinst är ett måste och tändvätska finns att hämta från tidigare möte denna säsongen.

Hur man förlorar med 3-0 mot City är en jävla gåta men det går inte att komma undan faktumet att vi var värda dessa siffror. Nu är det vår hemmamatch som gäller och Citys bortafacit mot oss är crap! Dessutom har City en skadelista som är ganska lång. Ett gäng spelare är osäkra bla. Robinho och Shaun Wright Phillips. Min fokusering ligger på Arsenal.

Och på Cesc Fabregas. Äntligen är kaptenen tillbaka och detta precis när Diaby lärt sig spela boll. Ännu ett skäl till att det inte är så kul att heta Abou som dessutom skadade sig. Men vår skipper finns där. Tryggheten är tillbaka och det finns ett gäng som jag vill att han spottar i ögonen imorgon. Ireland kan gott få sig en snorloska, Richards också och om inte Kompany och Dunne förtjänar lite saliv vet jag inte vem som gör det. Spott åt sido, det är grymt kul att se katalanen på plan igen och oavsett hur han sköter sig så kommer jag vara lycklig. Både Real och Barca har varit och dragit i honom lite grann på sista tiden och man blir bara trött på dessa människor. Säger Wenger någon gång att spelare är på väg in om det inte är sant? Att vi ville ha Kalou i somras visste ingen om för det sköttes vackert. Vi låg inte ute i tidningar 2 månader innan fönstret öppnade och lovade Salomon åt folket, det kom fram senare på ett snyggt sätt när det inte betydde något. Nu betyder det spanska intresset inget heller men tydligen är det av vikt att skrika om spelare i tidningar.

Adebayor är också tillbaka och har gjort mål mot något afrikanskt ängagäng. Gott för Ade som oturligt nog inte har någon att konkurera med längst fram. Eftersom han sett trög och ointresserad ut under tidigare delar av säsongen så tänkte man att han skulle få göra allt på träningarna/matcherna för att få tillbaka sin plats längst fram men då går resten av forwards uppsättningen och skadar sig. Trots detta tror jag att han knoppar in ett mål imorgon. Arshavin ska nog också claima ett andra mål och kan Cesc avsluta det hela har jag mitt tips säkrat. 3-0 och Shay Given tar en straff som Eboue får slå sista/första minuten. Näää, han gör mål. Men 3-0 som sagt!

Kom inge nu, låt oss vinna den här matchen och fortsätta marchera vägen upp mot de andra topplagen!

Inga kommentarer: