lördag 12 juli 2008

Nasri och Barry

Samir Nasri verkar ha huvudet på rätt ställe till skillnad från vissa som stoppar upp det i röven på sig själv alltför ofta. Killen säger att han inte vill bli jämförd med Zidane och tycker det är orättvist att sätta den pressen på sig. Nasri bor fortfarande i en Marseilleförort och har rätt attityd gentemot de pengar som kommer rulla in efter flytten. Detta kan då jämföras med en viss togoles som också haft det tufft men som blivit helt skruvad efter en bra säsong. Nasri får Freddies gamla tröja och där finns en hel plats att fylla ut. Ljungberg är en klubblegend som vunnit allt på brittisk mark (carling cup...err?) och som gjort mål i två FAcup-finaler samt gjort mål i sin ligadebut med en helsjuk lobb mot Manchester United. Just det, ingen press på Nasri tack.

The Sun visar prov på journalistik och slutledningsförmåga. No wonder they let Flamini go, för Nasri har ju trots allt en flickvän som är både babe och tennisstjärna. Fotbollsredaktionen har sagt sitt än en gång.

Barry ryktas från Aston Villa till Arsenal. Vi har inte budat på honom än men vi kan tänka oss ett skyhögt bud eller ett lägre med en spelare i utbyte, kanske Hoyte.
Fan trott, vi har tillräckligt med mittfältare på den positionen för att slänga ut massa pengar på ännu en. Det spekuleras om vem som ska ta över Flaminis gamla roll, personligen vill jag trycka upp Kolo ett snäpp och slänga in Song som mittback, tyckte han gjorde ett bra intryck under de sista matcherna förra säsongen. Det finns tillräckligt med val och konstellationer som skulle kunna passa, och att skaffa ytterliggare en spelare som visserligen har kvalité men kostar som engelska etablerade spelare gör är inget Wenger skulle få för sig. Eller?

Till sist ska undertecknad slänga ut ett eget tips. Robinho lämnar Real Madrid och går till Chelsea! Detta är grundat på att ett intresse finns från Chelsea och att de har de ekonomiska musklerna. Till detta vill Real casha in för att kunna blåsa pengarna på Ronaldo. Mer?
Jodå! Robinho har inte spelat överdrivet mycket, dessutom gör Real något som ingen annan klubb hade tillåtit sig om inte spelaren var på väg därifrån: de låter honom spela OS trots att det inte finns några krav på klubben att släppa honom eftersom han är 24. Jag kan inte tänka mig att en klubb som satsar på en spelare riskerar en skada eller en uttröttad spelare inför en säsong.

Inga kommentarer: