onsdag 11 mars 2009

Roma

Galet nervös. Fan vad det är kul att spela utslagsmatcher. Lite som att möta United, Pool el. Chelsea i ligan, man måste bara vinna. Den brittiska dominansen är lika total som vanligt i Champions League och frågan är om vi får se något italienskt lag klara sig förbi åttondelen.

Arsenal har visat gryende form med en seger hemma mot Roma och sedan två matcher med 3 mål i vardera. Visserligen mot motstånd som inte är av hög rang, men målen har börjat göras och det är trevligare än andra vägen fram.

Snart är laget helt skadefritt och det saknas bara Adebayor, Cesc och Rosicky. Silvestre har precis bröjat träna och Arshavin sitter hemma och pluggar engleska samt tränar målgester. Annars är det fullt lag. Eduardo och Walcott. Gott att ha med sig in i en tuff match i Rom.

Roma har tydligen ett gäng skador men antagligen mörkar de förutsättningarna lite. Mexes är tydligen skadad. Oj, det är ju ett jävla avbräck att inte ha mongomexes med. Varje gång jag råkar titta på Roma ser jag bara honom springa runt och armbåga folk eller fultackla. Frågan är om han är en avlägsen släkting till Kevin Davies. Idioter båda två.

Alla Romafans har klippt sig a la Totti 04 så spottloskor förväntas var man än går. Markus Birro sitter väl i någon studio och svär över att svenska folket kallar honom Spotti och heeelt glömmer vilken fotbollspelare han är. Skönt att Birro håller uppe "vi mot dem" känslan. Anglofiler som alla är. Tottis löpyta på Emirates täckte ungefär 4a spottisar från densamme.

Jag har två ögon på plats på Olympiastadion och själv ska man tvingas lyssna på någon av Viasatidioterna. Blir det inte Strömberg blir jag förbannad. Men som vanligt får man väl nöja sig med typ Kinch, Pettersson eller Mjällby. Mongon alla tre!

Come on theeeee Arsenal!!!

Inga kommentarer: