tisdag 28 oktober 2008

Bottenham hits rock bottom!

Gräver man en grop åt andra... brukar det heta och tro fan inte att Sp*rs är inblandade på ett eller annat jävla vänster. Ok, från början:

1. Bottenham gör sin sämsta ligastart någonsin (eller på 105 år, någon som vet eller bryr sig?)
2. Bottenham sparkar tränare Ramos, som vunnit Kalle Anka cup åt klubben, cheers!
3. Bottenham ersätter Ramos med Harry Redknapp, som placeras i samma psykfack som bla. Joey Barton, Bellamy och alla som spelat i antingen Blackburn eller Bolton.
4. Redknapp lämnar alltså Pompey för Bottenham och taadaaa blir utbuad av Pompeys fans.
5. Pompey anställer Tony Adams, hjälte och idol, som ny tränare.

Som vi ser har Bottenham gynnat Arsenal än en gång. Tony var allt som Silvestre inte är, dvs. bestämd och jävligt säker när han ställer spelare offside. Dessutom ser han inte ut som en fisk. Good for you Tony.

Matchtröjan från Dreamcast tiden har varit på i nästan 20 timmar nu så som den bör inför ett derby mot Sp*rs. Vi slipper spela på Shite Heart Lane i årets första North London Derby och än en gång bjuds inavlade idioter in till en riktig arena som inte luktar kiss och prestationsångest. Kul för dem, antagligen kommer de väl kissa lite omkring sig på sin sektion så de känner sig hemma, antagligen kommer detta ske innan matchen så att prestationsångesten inte märks så mycket.

Tankarna inför matchen går lite i moll ändå, vi har bjudit uträknade lag på poäng tillräckligt många gånger redan denna säsongen i all vänskaplighet för att Sp*rs ska utnyttja det. Ramos sägs ha "förlorat omklädningsrummet" och därför fått sparken. Man får väl anta att hans knaggliga engelska inte förstod de senaste decenniernas förlorarkultur som finns inom klubben och därför råkade vinna något förra säsongen. Väl införstådd förlorade han omklädningsrummet till en kämpe som David Bentley och fick sparken samt 40-50 miljoner £. Frågan är vad Harry Rödnäsa fick för att signa...

Nåja, vi är nästan skadefria förutom Rosicky (snart ett år, grattis!) och Eduardo. Jag hoppas på att vi kan ställa upp med samma lag som mot West Ham. Adebayor kan gott sitta på bänken en halvlek då Bendtner brukar vara bra mot Sp*rs. Sen kan Ade komma in och göra ett mål som vanligt, mest för att hans uppträdande i somras ska uppmärksammas än en gång och kanske få honom att fatta att vi fans älskar Arsenal och inte honom. Efter denna markering kan han för min del återgå till en av spelarna i laget, lika älskad och omtyckt. Om nu Sagna är tillbaka så kanske han bör peta Eboue, tyvärr brukar detta leda till att Walcott blir bänkad och det gillar jag inte nämnvärt. Eboue gjorde en fullt godkänd insats bakåt mot West Ham och den här gången slipper han springa ikapp med Bellamy och får istället lunka bredvid Pavlyuchenko och Bent. Någon som är rädd förutom på fasta situationer? Näe, tänkte det.

Jaja, jag räknar med en seger men kommer vara jävligt orolig, men mål av Bendtner(/RvP), Adebayor och Cesc kommer lugna mig. Almunia har varit överjävlig i år och kommer inte släppa till något i första hand så jag tror på clean sheet bakåt. 3-0 BAAM! Right in the kisser!

Go Gunners!

Inga kommentarer: